Internetpastor - Internetpastor

Internetpastor.eu
Ga naar de inhoud

Internetpastor

Wie is...
René van der Vegt is mijn naam (1964). Op mijn 26ste, na een zeer bewogen leven, ben ik tot het christelijk geloof bekeerd. God heeft mij mooie dingen laten zien van wat er zoal mogelijk is in het christendom. Uiteindelijk ben ik, door Jezus Christus, van een hoop schroot weer tot een levend individu hersteld.
Na een bromfietsongeval in 1989 heb ik veel gestudeerd. Na de LBO-C niveau bouwtechniek opleiding heb ik, na ongeveer 10 jaar, de opleiding MBO-SD ( tegenwoordig SJD Sociaal Juridische Dienstverlener = Maatschappelijk werker) afgerond. Omdat ik in het tweede jaar van deze opleiding een onstuitbare drang had om theologie te gaan studeren, ben ik na de MBO-SD naar Büsingen in Duitsland vertrokken. In Büsingen heb ik een fulltime vierjarige B.A. (Bachelor of Arts) opleiding in Religion en Mission (theologie en de theologie van de zending) gedaan. Met een tussen poze van één jaar ben ik begonnen aan een parttime opleiding aan de Universiteit van Manchester in Engeland. Ik heb daar de M.A. (Master of Arts) studie in de theologie gaan volgen en ik ben daarvoor geslaagd in oktober 2007. Mijn thesis was: "A Critical Examination of the Validity of the Homogeneous Unit Principle in Planting a Church in a Multicultural Context." Mijn proefschrift / dissertatie wil ik in de toekomst op deze website gaan publiceren. Na deze studies heb ik nog diverse interessante en intensieve cursussen gevolgd. Zo heb ik een cursus counseling bij depressie en rouw, coaching bij angst en als laatste de cursus lifecoach met goed gevolg afgelegd.

Boeken
Ook heb ik een autobiografie geschreven met de titel: "God houdt ook van ADHD'ers." Om het boek te begrijpen is het uitermate belangrijk dat men het woord van dank, motivatie, het doel en voorwoord leest in het begin van het boek. Na 10 jaar heb ik het boek uit de roelatie gehaald. Ik hoop met de tijd het boek in gedeeltes op deze website te publiceren.

Tegenwoordig ben ik aan het nadenken om een tweede en derde boek te gaan schrijven, een boek over de kerk en over de roeping van de gelovigen. Direct in het begin van mijn christen zijn was ik al gefacineerd in de dynamiek van de kerk. Deze facinatie strekt tot aan de dag van vandaag! De nadruk ligt voor hem hoe mensen in de kerk met elkaar omgaan en hoe zij geroepen worden door God.

Ook ben ik bezig om mijn volledige bibliotheek op het internet te publiceren. U kunt mijn persoonlijke bibliotheek bekijken als u hier klikt. Mijn persoonlijke bibliotheek bestaat uit ongeveer 1500 boeken welke nog niet allemaal zijn toegevoegd aan de digitale bibliotheek.

Facebook & Twitter
U kunt internetpastor.eu vinden op:
&

René van der Vegt M.A.
Copyright 2017 - 2022 internetpastor.eu
Terug naar de inhoud