Woord van dank - Internetpastor

Internetpastor.eu
Ga naar de inhoud

Woord van dank

Wie is...
In het schrijven van mijn autobiografie zijn aardig wat uren, zelfs jaren gaan zitten. Om die reden dank ik mijn vrouw voor haar liefde en geduld tijdens het schrijven. Ook dank ik haar omdat ze naast Bas meegeholpen heeft om mijn autobiografie te corrigeren. Natuurlijk ben ik ook blij met mijn kinderen. Aan hen is ook een woord van dank verschuldigd vanwege de tijd die ik tijdens het schrijven niet aan hen heb kunnen besteden.

Een bijzonder woord van dank gaat uit naar Bas. Zonder zijn steun was mijn autobiografie waarschijnlijk nog niet afgeweest. Aangezien zijn Nederlands veel sterker is dan het mijne heeft Bas mijn autobiografie in zijn geheel gecontroleerd en samen met mij gedeeltes herschreven. Aan Bas, gezien zijn status in onze samenleving, heb ik ook gevraagd om het voorwoord voor mijn boek te schrijven. Dit heeft hij aangenomen en als een eer ervaren.

Bas heeft zijn eigen praktijk in de Broerenstraat 4 te Zwolle. Hij is een BIG-geregistreerd GZ-psycholoog, psychotherapeut en klinisch psycholoog. Daarnaast is hij lid van de Vereniging Gedragstherapie en Cognitieve therapie en het Nederlands Instituut voor Psychologen. Bas werkte voorheen als gedragstherapeut onder andere bij Parnassia te Den Haag, de RIAGG Voorburg-Zoetermeer, UMC-Utrecht afdeling Angst- en dwangstoornissen, Landelijk Kenniscentrum voor Eetstoornissen De Ursula, het Astmacentrum in Davos en vrij gevestigd in Ruinerwold.
 
Naast zijn praktijk geeft hij onderwijs aan gedragstherapeuten in opleiding en volgt hij een opleiding tot consulterend farmacopsycholoog.

Bas heeft ruime ervaring met een breed scala van psychologische en psychiatrische ziektebeelden. Nu houdt hij zich bezig met kortdurende psychologische behandelingen en psychotherapie bij depressie, angststoornissen, eetstoornissen, ADHD, echtpaar- en gezinsproblemen, bij kinderen, jeugdigen en volwassenen.
Copyright 2017 - 2022 internetpastor.eu
Terug naar de inhoud